Bemutatkozás


Pascal Fanti elnök

Gondolt már arra mit jelentene Önnek, a családjának, a karrierjének és az anyagi helyzetének, ha egy váratlan betegség vagy baleset történne Önnel?

A magán betegbiztosítás területén szerzett több mint két évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy egy hosszantartó betegség vagy baleset miatti gyógyulási folyamat, bárki számára komoly pénzügyi megterhelést jelenthet.

Az ASN AG - Advisory Services for Expatriates - 1991 óta beteg- és balesetbiztosítási termékek fejlesztésére és forgalmazására specializálódott társaság, mely mára az egyik vezető szolgáltató a biztosítási piacon.

Cégünk irányelve, hogy széles körű szakmai kompetenciáját és tapasztalatát az egészségbiztosítás területén a legjobb tudása szerint, célirányosan ügyfelei hasznára fordítsa.

Az ASN AG által képviselt nemzetközi betegbiztosító társaságok világszerte biztosított ügyfeleinek száma meghaladja az egymillió főt. Az ő elégedettségüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy új biztosítottaink többsége ajánlás útján érkezik hozzánk.

Biztosítási megoldásainkmagán betegbiztosítás/egészségbiztosítás - az egész világon és Magyarországon is első osztályú biztosítási fedezetet és a legkiválóbb kórházi kezelést nyújtják.

Biztosítási szolgáltatásaink mellet Svájcban történő kórházi kezelések megszervezésében is rendelkezésre állunk. Segítünk a legmegfelelőbb orvos és specialista – szükség esetén tolmácsszolgáltatással vagy magyar nyelvű orvos ajánlásával - a kórház és klinika kiválasztásában.

Forduljon hozzánk bizalommal, örömmel adunk tanácsot, hogy Ön és családja a legoptimálisabb nemzetközi magán betegbiztosítás védelmét élvezhesse hazájában vagy bárhol a világon.

Pascal Fanti elnök